Dr. Barbato (Hartcentrum OLV Aalst) benoemd tot voorzitter EAPCI

Dokter Emanuele Barbato van het Hartcentrum OLV Aalst is benoemd tot voorzitter van de EAPCI (European Association of Percutaneous Cardiovascular intervention). De EAPCI is de voornaamste vereniging van interventionele cardiologen in Europa. Het voorzitterschap van dokter Barbato loopt van mei 2022 tot mei 2024.

Dokter Barbato is een vaste waarde binnen het Hartcentrum OLV Aalst. Hij geldt als een kundig en ervaren cardioloog in het cathlab en is ook auteur of mede-auteur van tal van medisch-wetenschappelijke publicaties.

Zijn benoeming tot voorzitter van de EAPCI is een terechte bekroning voor zijn inspanningen op dit medisch terrein, maar is tevens een illustratie van de toonaangevende rol die het Hartcentrum OLV Aalst vervult binnen het internationale ecosysteem van de cardiologie. Het OLV Ziekenhuis wenst hem hierbij dokter Barbato en zijn collega's van harte te feliciteren.

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.